dinsdag 17 juni 2014

Poncho van Fenna garen.


Die Fenna garen, daar heb ik al heel wat over gelezen en gezien op verschillende blogs, op forums, en ik moet zeggen dat dat mijn nieuwsgierigheid wekte.
Ik heb me suf gebeld naar die winkel met die gele letters,(want ik woon niet in de buurt van die winkel) maar kreeg elke keer teleurstellende reacties terug.
Ook op MP bood ik mee op wat bollen, maar de prijzen stegen de pan uit.
Waarom is dat Fenna garen toch zo geliefd? Of ik er ooit achter kom betwijfelde ik. Liet het voor wat het was, kan niet altijd m'n zin krijgen....of wel?

Toch spiekte ik elke keer even op MP of er nog wat aangeboden werd, en ja hoor. Ik belde, stond toevallig een telefoonnummer bij, en had wat bollen te pakken. Als ik ze eerst maar in huis heb, dan pas prijs ik me gelukkig. Na een goeie week, de dame in kwestie had een mis communicatie met manlief, kwam m'n Fenna garen aan.

Inmiddels had ik m'n gedachte laten gaan wat ik ervan wilde maken. Een poncho, lekker voor de wat koelere zomer avonden. Zo gezegd zo gedaan, ik ging aan de slag. Bedacht nog dat het een projectje voor in de tuin moest worden, lekker uit het blote koppie, in de zon en ontspannen.

Maar dat ging niet helemaal op, het garen haakte zo lekker weg en de kleuren combinatie vond ik zo spannend, welke kleur zou er nu komen(hoe jong ik ben geworden?), dat ik bleef haken. Hij moest af! In de tuin maar ook binnen achter de laptop of tv. En nu is die dus af!


En ja, ik begrijp die ophef over "die Fenna garen"wel, als er nog te koop zou zijn, zou ik er een doosje van inslaan. Maar helaas, stiekem hou ik MP in de gaten.

Fijne dag allemaal!
Greetzz MG