maandag 31 maart 2014

Voor m'n oudste dochter

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichtjes. Het gaat gelukkig de goede kant op met m'n kindjes.

Ook m'n oudste dochter vind de tassen wel "vet cool", zeker voor de zomer voor naar school. Ze koos kleuren uit de voorraad. En tja, van alle bolletjes had ik er tuurlijk maar 1. Das op zich niet zo ramp, je besteld bij en met een dag heb je het in huis.
Maar....ze koos nou net een kleur, gif groen, en die kwam bij de welbekende winkel met die grote blauwe letters vandaan.

Maar goed we beginnen en halen wel bij.....


...de bodem, das alvast gelukt dus haken we rustig verder.


Het eerste figuur, ik had m'n twijfels over de gekozen kleuren, maar had zoiets van, zij vind dat mooi dus prima....Maar ik moet zeggen dat ik de kleuren wel tof vind voor de zomer, helemaal niet gek bedacht van dochter lief.
Inmiddels heb ik nog maar een beetje gif groen, maar ben inmiddels naar de bekende winkel geweest en.....ja wel hoor, ze hadden wel geteld 1 bolletje gif groen. Okay...dat is in ieder geval wat, en we haken verder.


Ik ben te vrede, m'n dochter wordt al heel blij.


Aangezien de gif groen aardig hard gaat doe ik daar wat rustig aan mee en besluit de knoopsgaten blauw te doen. Ik moet nl het koord nog maken en de schouderband.


Pfjoe, het is gelukt met de gif groen, heb nog ietsje over maar niet veel. Kwam vandaag nog even bij DE winkel, maar geen gif groen. Toch jammer, begon de kleur echt te waarderen gek genoeg.


Ik voer de tas, niet met bloemetjes want daar houdt ze niet van... 


En zo is de tas school klaar, en dit is hem!


Ze kreeg vele leuke reacties, ze is "superblij" met haar Wayuu Mochila By MG tas.
En ja...ook van deze tas heb ik een patroon gemaakt, te vinden op pagina kooppatronen.

Tja, nu wil m'n andere meis ook wel een "zomertas", ik had stiekem al wat kleurtjes uitgezocht maanden geleden maar nog niet aan begonnen. En wat denk je...inderdaad, zit in die tas met alvast uitgekozen kleurtjes, 1 bol gif groene katoen van die welbekende winkel met die grote blauwe letters.......

Fijne avond allemaal!
Greetzz MG