maandag 21 oktober 2013

Uitslag Give Away


Wat een leuke reacties kreeg ik op de Give Away en wat veel. Ook zijn er veel nieuwe volgers bij gekomen, allemaal van harte welkom, gezellig! Jullie zijn vast heel benieuwd wie er één van de pakketjes heeft gewonnen? Ik ga het jullie nu vertellen.
M'n 2 meissies hebben allebei een loodje getrokken uit de tas. M'n oudste trok een loodje voor pakketje 2.De loodjes in de tas, en graaien maar....Pakketje 2 is voor Jolanda Etman! Van harte gefeliciteerd Jolanda, als je je adres wilt door mailen stuur ik het pakketje je zo snel mogelijk toe. Heel veel plezier ermee!!!
M'n jongste meissie trok het loodje voor pakketje 1........even goed hutselen want er waren heel veel volgers die dit pakketje graag wilde winnen.....
 .......dit pakketje gaat naar Jeannette! Ook van harte gefeliciteerd! Wil jij ook je adres door mailen, dan komt jouw pakketje ook zo snel mogelijk naar je toe.Ook heel veel plezier ermee!
Dit was het voor nu, voor degene die niets gewonnen hebben, niet getreurd, ik hoop gauw nog iets weg te geven, hoe en wat is nog een verrassing. Hou me blog in de gaten!

Iedereen bedankt voor het meedoen, ik was verrast hoeveel nieuwe volgers erbij kwamen. Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan m'n blog, ideeën en creaties. Allemaal een fijne dag verder en tot gauw!

Greetzz MG