donderdag 26 juni 2014

Garen uitgeprobeerd.

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie leuke reacties. Ik lees ze altijd met veel plezier, dus vooral blijven reageren;)!

Ik kwam bij Big Bazar, het stiefzusje of broertje van de Action, zo dan heb ik ze allebei maar even genoemd.En daar verkopen ze nu ook garen, ik had het al eerder zien liggen, maar....ben eigenlijk doorgelopen met de gedachte, ik heb het ervaren met het katoen van de Zeeman en dat was me zo tegen gevallen dat ik het acuut terug bracht. Maar nu was ik er even stiften halen en m'n oog viel op dit bolletje...


Wat een lieve kleurtjes, dacht ik. Ik loop al een poosje tegen mezelf te zeggen dat m'n telefoonhoesje echt niet meer kan. Vies van het vele pakken en gebruiken. Tijd voor een nieuw jasje. En dit bolletje ging dan toch in m'n mandje en belande uit eindelijk op m'n tafel, maar dan ook maar 1 bolletje hoor. Niet vanwege de prijs, want het bolletje kostte me nog geen euro.

Ben eigenlijk gelijk begonnen toen de kindjes op bed lagen. Op 't etiket stond haaknaald 4, maar ik pakte 2,5, het moet een stevig jasje worden voor m'n telefoon. En dit is het resultaat.


En ik moet zeggen het valt me zeker niet tegen. Het kleur effect is lief, mooier dan op de foto hoor.
Het garen splijt niet, het is geen katoen maar 100% acryl, dus of het gaat pollen? Ik hoop van niet.

Tot zover geslaagd, maar nu ben ik eigenlijk heel benieuwd naar het lapje op haaknaald 4. Dus haakte ik een tut doekje voor Aapie, staat zo lief. En nu ik toch bezig ben ook een slaapmutsje en die haak ik op haaknaald 3. Ik ben er over uit, dit garen is prima te doen.
Ook leuk voor beestjes of iets in die trend. Er zijn een paar verschillende kleuren, ik dacht in de blauw tinten en de bruin tinten. Ik denk dat ik nog wat bij ga halen.
Tot gauw!
Greetzz MG