maandag 8 september 2014

Voor m'n pas geboren neefje...

....een baby blauwe pony.
Ik had al eerder een beer laten zien, maar die was niet voor m'n a.s neefje, paps en mams lezen ook mee dus jullie snappen dat ik de pony nog eventjes niet heb laten zien.
Maar nu woont Baby Blauwe Pony al bij m'n kleine neefje en laat ik hem met een gerust hart zien.Uiteraard heb ik een muziekdoosje in hem geplaatst, als er aan z'n staart getrokken wordt speelt er een lief melodietje, en kan m'n kleine neef zoetjes gaan slapen, daar zou z'n grote zus voor zorgen.Op z'n rug heb ik de naam van m'n neefje geborduurd, maar daar heb ik geen foto van.
Ik ben zelf ook helemaal weg van deze kleuren combinatie, echt voor een baby mannetje. Maar ook omdat z'n kamertje baby blauw is.

De garen die ik gebruikt heb voor deze pony zijn van Lammy, Teddy Soft. Onder andere hier te verkrijgen. Ik haak de pony's met dubbele draad, dus de Teddy Soft en dezelfde kleur blauw ook de soft variant van het mannetje van de zee, als jullie begrijpen wat ik bedoel ;-)
Het patroon is van mij zelf.


Ik wens m'n kleine neefje heel veel plezier van deze Pony, en alle geluk van de wereld samen met z'n papa, mama en grote zus!!!

Greetzz MG