maandag 24 maart 2014

Kijk nou wat ik op m'n deurmat vond.......?!!

Momenteel vlieg ik van dokter naar ziekenhuis en weer terug. 3 van m'n kindjes zitten in de lappenmand, en dat is chaotisch kan ik je zeggen. En je komt een keer thuis, weer vanuit het ziekenhuis, en vond ik dit op de deurmat.Een prachtig ingepakt pakketje van http://atelier-valerie.blogspot.nl/
Bijna zonde om uit te pakken.

Ik pak eerst een kop koffie erbij, en onder toezicht van m'n hele nieuwsgierige dochter pak ik het voorzichtig uit.Als eerste zagen we een heel mooi kaartje met een hele lieve tekst, er valt eindelijk even een rust over me heen, wat lief zeg!

Ik lees hem nog een keer....maaaaám, pak nu de rest uit!

Okay,okay.....


Als eerste komt er een heerlijke, rustgevende geur op me af, fijn!

Tjee, wat een moois.Een lief, geborduurd doosje met een gipse vlinder, ik ben gek op vlinders.


Geweldige brocante wasknijpers, met een kanten lint.


Een romantisch fotolijstje met een mooi meissie


Een mooie bladwijzer van gehaakte bloemetjes op kant, 


En een heerlijk geurend zakje voor in m'n kledingkast.
Sjonge Valerie, wat heb je me verwend, en wat heerlijk om zo'n vriendschapspakketje te vinden op m'n deurmat in deze chaotische weken. Dat geeft me een heel fijn gevoel.

Nu ik toch even een rustmomentje gevonden heb, de kleine man ligt weer even op bed, dan geef ik alles gelijk een mooi plekje met goedkeuring van m'n overal aanzittende dochter.Het meissie in het romantische fotolijstje hangt nu te pronken in m'n vitrinekast...
De brocante knijpers van vroeger, de bladwijzer en het geborduurde doosje met vlinder heb ik ook een mooi plekje in m'n vitrinekast gegeven.

Het geurende zakje hangt in m'n kast waar jullie echt niet nieuwsgierig naar zijn ;)
Het kaartje heeft een speciaal plekje gekregen op de kast.
Zo heeft alles een mooi plekje en ga ik eerst even een mail naar Valerie sturen om haar hartelijk te bedanken.

Lieve Valerie, hartelijk dan voor je super lieve, brocante vriendschapspakket! Het kwam op een heel goed moment. Alles heeft een mooi plekje gekregen.
Liefs MG

Als ik jullie was zou ik eens een kijkje nemen op Valerie haar blog, dit is de link  http://atelier-valerie.blogspot.nl/  ze maakt hele mooie, brocante spulletjes en ze plaatst regelmatig mooie patroontjes.
Echt de moeite waard.

Nu ga ik weer gauw verder, spreek jullie snel weer.
Fijne dag allemaal, Greetzz MG.