donderdag 22 augustus 2013

Geïnspireerd door Mochila Wayuu Bag, By MG tas© in herfst kleuren

Ik kon het toch niet laten om de Geïnspireerd door Mochila Wayuu Bag, By MG tas©, voor te laten gaan op de andere projecten die nog liggen te wachten om afgemaakt te worden.
Omdat de zomer helaas al weer aardig op z'n retour is, we zitten per slot al weer in eind augustus, heb ik deze Mochila Bag in de herfst kleurtjes gemaakt, zodat ie nog heerlijk door gedragen kan worden.
De Wayuu stam die deze tassen officieel maakt geven elke tas door middel van de figuren en ik dacht ook kleuren een betekenis. Nu heb ik niet zomaar wat kleuren en figuren in m'n tas verwerkt.
Ik heb gekozen voor de kleuren geel, bruin en taupe vanwege de aankomende herfst. En deze kleuren passen goed bij m'n jas en col. Oud oranje heb ik gebruikt in de hoop op nog veel zon. En de kleuren mint en turquoise voor de heldere blauwe luchten die ik nog veel hoop te zien, en ik vind dat hele mooie kleuren.

De figuren die ik koos hebben voor mij de volgende betekenis.De 5 kleuren rondjes onder op de tas zijn onze kindjes, het oranje vierkantje ben ik zelf, en het mint gekleurde kruisje is m'n huspup, oftewel m'n man. De circels bovenin de tas die samen komen, hebben de betekenis dat we bij elkaar horen voor altijd.En een cirkel is rond, heeft geen einde, en zo is mijn liefde naar m'n man en kinderen toe.

Fijne dag verder, Greetzz MG.


Het patroon kan je vinden op pagina "gratis haakpatronen" hierboven ;)