zaterdag 19 april 2014

De Clutch kwijt?

Nee, ik ben de kluts niet kwijt, hoogstens wat abuis, of liever gezegd wat inspiratieloos, althans voor dit project dan.

Voor de Sint wilde ik m'n schone ma,( is wat dubbelzinnig, maar klopt beide), een tas geven. Ze wilde graag een bordeaux rode clutch.Eenvoudig, niet te veel toeters en bellen. Doen we, dacht ik heel simpel, maar was dat wel zo simpel?

Ik m'n grijze massa aan het werk gezet, maar de inspiratie bleef jammer genoeg uit. Toch probeerde ik het met katoen van de winkel met dat mannetje van de zee. Maar de kleur beviel niet en het garen al helemaal niet. Het garen splijt heel snel, ik ergerde me enorm, het werd meer dramatisch dan lekker ontspannen een mooie clutch haken. Jullie raadde het al, het werkje verdween in de hoek van m'n kast.

Tot ik wat zat te pinnen op Pinterest. Ineens viel het kwartje. Ik werd enthousiast, en dat had ik nou net nodig. Ik was niet meer te stoppen, haakte zodra het kon. En dan krijg je dit....

Eenvoudig, niet te veel toeters en bellen.Tja, de Sint ging het niet meer redde, maar de Paashaas neemt graag het stokje van hem over, en zal hem vanavond persoonlijk bij haar bezorgen. Spannend? Ja best wel.            Allemaal een heel fijn Paas weekend!

                            Greetzz MG