maandag 17 november 2014

Op kraamvisite bij....Lalylala.

Maanden geleden wilde ik haar al haken met der "kleine", maar bestellingen gaan voor. Toch vond ik even een gaatje om Lalylala te haken met kind, gaan jullie mee op kraamvisite?
Psst, zet je geluid eens aan....goed luisteren hoor.

Zo wiegt ze de "kleine" bijna de hele dag, heel af en toe heeft ze de "kleine" in de buidel.


Maar het meeste zie je ze zo...


Toch mocht ik de "kleine" even vast houden, en wat is ze klein. Ze past precies in m'n hand.

Mooi kindje hoor, ik gaf der snel terug en ze stopte de "kleine"gauw weg...Kom...we gaan, kan ze verder genieten van de "kleine".
Lalylala haakte ik met Gaja garen van de Wibra, dit garen is echt super zacht, zo zacht dat het uit je handen glijd.Voor knuffels vind ik het fijn garen vanwege het hele hoge knuffel gehalte wat je ermee creëert. Het is(was) er in verschillende kleuren, de zee groene kleur verwerkte ik al in m'n vest.

Wel haakte ik met dubbele garen, dus Gaja garen en een bruine acryl garen van Bravo op haaknaald 4.(ze is best groot geworden, nl 55 cm)

Als ik de handjes en de voetjes af had, draaide ik ze binnenste buiten en haakte zo verder met de Gaja garen. Daarna draaide ik de arm of been weer terug, je hebt dan een hariger effect met de garen.

En zoals jullie al konden horen in het filmpje, zit in Lalylala een muziekdoosje,dat vond ik er echt in horen. De vlinder op 't hoofd van Lalylala is symbolisch. De vlinder haakte ik deels met garen van Bravo en garen van de Wibra.

Het poppetje kreeg ik van m'n dochtertje, lief hé?!!! 

Ik kleedde het poppetje aan met dezelfde garen als de vlinder, het mutsje zien jullie wel.

De heerlijke warme sjaal met een mooie warme zalm kleur (wibra).

En nu...ssstt....ze slapen, kijk maar.


Hé, is dat niet.....? Jep, dat klopt, ze liggen onder m'n "nog lang niet afgehaakte CAL deken"!!!

Greetzz MG