woensdag 30 juli 2014

Hé...Hallo....

Ik kom even m'n snuit laten zien. Ik ben namelijk de laatste creatie tot nu toe, van MG.
Eh...ja, ik laat ook m'n snuit even zien omdat ik van aandacht hou, ja, das waar.
Dit is dus m´n snuit.
Jullie willen meer zien?, Okay...dat kan. Even een pose aannemen...


Dit vriendje heb ik altijd bij mij. Ze is een deel van mij. En dat vind ik erg fijn.

Nog meer laten zien? Ach, waarom ook niet, ik hou nou eenmaal van aandacht, veel aandacht!Ik ben dan ook in 't leven geroepen om te "lieve"! Om te "lieve"? Ja, om te "lieve". Kennen jullie dat niet? Ehm....tja....hoe zal ik het uitleggen? Ik ken nog niet zoveel woordjes, ik ben nog maar net op deze aardbol, ehm....het heeft met aandacht te maken, ehm...

Ow, wacht....ik vraag even aan m'n een vriendinnetje wat een ander woord is voor "lieve". Ze zegt; we doen het wel even voor"
Dit is dus "lieve"! 
En dat ga ik doen met een baby meisje. En dat niet alleen hoor. MG heeft ook een muziekdoosje in me geplaatst, als de mama of de papa van het babymeisje aan m'n weelderige paardenstaart trekt, speelt er een lieflijk melodietje zodat het babymeisje zoetjes kan gaan slapen. Daar is over nagedacht hé ;-)
Of om te troosten, want kleine baby meisjes hebben ook wel eens verdrietjes. En ik vind het leuk om te doen, maar ook om fijn te spelen. Maar eerst blijf ik nog effies bij MG en de kindjes, maar hoop gauw te kunnen "lieve" met het babymeisje. 

Ik ben gehaakt met Teddy soft en dus super zacht. Als dat niet fijn "lieve"wordt, hihi.

Ik vond het leuk om met jullie kennis te maken, en wil jullie ook namens MG een hele vakantie toe wensen!
Geniet ervan!
Greetzz MG en Pony