zaterdag 8 maart 2014

Wat er op m'n haaknaald staat.....?!

Tja, zal ik jullie dat eens vertellen?!
Ik kan in ieder geval zeggen dat het niet zomaar klaar is. M'n project kost een hoop tijd, maar voornamelijk een hoop geduld, maar ik ben nu al zeer tevrede met het resultaat tot nu toe.

Weet je, ik laat eerst de kleuren zien, komt ie...Ik zat even te dubben welke foto ik zal nemen ivm het licht. Ik weet het niet, dan maar allebei.
Dit zijn dus de kleuren. vrolijke, frisse kleuren, ik krijg er een zomer gevoel bij.

En.....al een idee?
Ik heb er inmiddels al een aantal gehaakt en ontworpen, maar ik vond dat er ook een zomerse bij moest komen. Brand het lampje al?


Zal ik méér laten zien? Okay dan, let op!


Nu weten jullie het wel toch? Inderdaad, ik ben een tas aan het ontwerpen en haken. En niet zo maar een tas, nee, de tas die ook deze zomer weer de trend zou moeten worden/zijn, de Wayuu Mochila Bag.
Ik heb jullie er al eens eerder over vertelt. Wil je het nog eens lezen of heb je geen idee waar ik het over heb, klik dan op de deze link   http://madebymg.blogspot.nl/2013/08/geinspireerd-door-de-wayuu-mochila-bag.html

En tuurlijk wordt deze tas weer heel anders dan de andere tassen, maar dat hou ik nog wel even voor mijzelf. Tussen alle zieke door hier en werk natuurlijk, haak ik er rustig door. Ik hou jullie op de hoogte.
En oja.....ook dit patroon is dan te koop.

Geniet van het mooie weer dit weekend, ik moet werken helaas, maar ik ben allang blij dat het lente is!
Tot gauw allemaal!

                                 

Greetzz MG