vrijdag 3 mei 2013

Cutties

Ik zat een beetje te google naar leuke haakpatronen tot ik deze tegen kwam. Op slag verliefd!
Die moet ik hebben en maken, maar helaas zonder credit card kom je niet ver als je in buitenland wat wil bestellen. Ik Teri, zo heet de maakster van het stel, gemaild met de vraag of ik ook anders kon betalen, maar helaas dat ging niet.
Nu was ik toch wel lichtelijk van slag, want wat er in mijn kop zit......
Wat nachtjes erover geslapen maar ik kon het niet los laten. Ik besloot de foto's goed te bestuderen en te proberen of ik deze toch wel hele leuke baby's na kon maken uit mijn blote koppie.
Tot mijn verbazing ging het lekker en haakte ik er vrolijk op los. Zelf de details zoals kuitjes en knietjes kreeg ik voor elkaar.Ondertussen schreef ik op wat ik deed, zodat er ook een zusje bij kon komen. Ik was zo trots als een pauw.
En daarom laat ik jullie dan ook vol trots mijn  Cutties zien....

Wat een Cutties hé!!?
Maar ik vond ze wel wat bloot, dus heb ik ze ook heerlijke warme kleertjes gegeven.Ook daar had ik geen patroon van, weer mijn creatieve geest laten spreken met dit als gevolg;
Ze zitten samen heerlijk bij ons op de bank. Aandacht niet te kort natuurlijk. Er wordt voor ze gezorgd en volop met ze gespeeld.Ik ben super blij met mijn Cutties.

Ik heb ze gevonden op http://tericrews.blogspot.nl/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=50

Even naar beneden scrollen en....tada!

Toedeloe MG