zaterdag 14 december 2013

Binkie met zijn zusje Binkelientje

Hallo Allemaal,

Degene die me al een poosje volgen kennen Binkie wel. Toen ik z'n neefjes en nichtjes op google zag was ik verkocht. Die wilde ik ook zo graag haken. Maar helaas kon ik niet aan het patroon komen doordat ik niet het juiste betaal middel in bezit heb.De moeder van de poppen had ik gemaild of ik op een andere manier mocht betalen, maar dat kon helaas niet.
 Je raad zeker wel hoe het verhaal verder ging? Binkie, ik had hem al een naam gegeven, bleef maar door m'n hoofd spoken, en na nog vele malen op Teri Crews der site te snuffelen, besloot ik de pop toch te gaan haken, dan maar zonder patroon, maar wel met behulp van foto's.

Inmiddels is Binkie niet meer weg te denken van de bank, daar zit ie met z'n zusje , die al snel de naam Binkelientje kreeg, de boel te overzien.
Maar ze hadden nog geen kerst out fit, en daar kwam verandering in, kijk maar.....

Hij kreeg een dennegroene broek, met een stoer Amerikaans vest, met de letter van z'n voornaam op z'n mouw. En natuurlijk een rode kerstmuts met bel, net als Aapie.
Hij wilde wel op de foto, maar wel met z'n Beer.


Binkie is zo blij met z'n nieuwe out fit.

Maar hoe ziet Binkelientje er nu uit........

Tadaa!!!!
Dit is Binkelientje der nieuwe out fit. Een lief rokje, met een schattig randje er langs. Een hempje met mouwtjes, kan best bij ons. Het is hier lekker warm. En een een muts, net als de vrouw van de Kerstman.

Binkelientje mocht Beer ook even vast houden van Binkie, lief hé?!

En daar zitten ze dan! Gezellig saampjes op de bank, te genieten van hun nieuwe kleertjes.
Binkelientje is nog wat verlegen.....

Dit is een foto van hoe ze waren....
Wat een stel hé?! Nu gauw verder met een opdracht, daar later meer over.

Fijn weekend, Greetzz MG.