vrijdag 29 augustus 2014

Winter set!!!

"Ooohhh, ik heb wat leuks gezien Mar, ik zou die zóóóó graag willen voor de winter, kan jij deze maken?????" Eef  liet me een plaatje zien op Pinterest, een sjaal met capuchon, die is inderdaad wel erg gaaf en moet heerlijk warm zijn voor de winter. "Kijk... dit plaatje.... en mijn hoofd erin....geweldig toch?!!" Ze was zo enthousiast dat ik m'n eigen hoofd er ook al in zag zitten, terwijl ik helemaal geen capuchon mens ben. Ja, inderdaad Eef, die is zeker gaaf! "En deze, Mar!" Ze liet me nog een plaatje zien van geweldige polswarmers! Die staan inderdaad al een poosje, lees jaren, op m'n te veel te lange "to do list" voor 1 leven!!! "Kan je die ook maken, dat zou echt GEWELDIG zijn!!!! Heerlijk als iemand zo enthousiast is.

Jullie kennen m'n werkwijze inmiddels....paar nachtjes erover slapen, garen kopen...en haken maar!En dit is het geworden. Eef werd helemaal gek toen ze der droomsjaal en der polswarmers om kon doen. Ging compleet uit der dak en dat is nog zachtjes uitgedrukt. En ik....stille genieter.....genoot van haar enorme blijheid!!!
Het is zo fijn als je iemand zo'n groot plezier kan doen met eigen haaksels. En het staat der geweldig zoals jullie kunnen zien.

Ik heb van de Capuchon Sjaal en de Polswarmers patronen gemaakt. Die zijn  hier te vinden en in m'n winkeltje.
Het hele set is ook te bestellen in vele kleuren, mail naar de mogelijkheden.

Eef, heel veel plezier met je winter set en bedankt dat je tevens showmodel wilde zijn, dikke knuffel!!!

9 opmerkingen:

 1. Dit heeft een heel hoog waaaauw gehalte, schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoonweg prachtige set voor deze winter ...
  Fijn weekend ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het staat ze heel mooi.
  Ik had ook eens één polswarmer gehaakt, maar onder in mijn mandje verdwenen en later wist ik niet meer met wel garen en naald ik hem gemaakt had. Nu is ie dus nog steeds alleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige set,daar gaat Eef veel plezier en warmte van krijgen en nog erg mooi ook!


  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op zo'n fijne nazomerdag is deze set niet het eerste waar ik aan denk om te haken. De set is wel super voor de koude dagen en Eef showt jouw mooie werk prachtig.

  Fijn weekend en lieve groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi het staat haar geweldig groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! Schitterend gemaakt en het staat Eef geweldig. Erg mooi, zo'n schulprandje van de polswarmers, net zichtbaar vanonder jas, colbert of vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave sjaal met capuchon!! Heb het patroon net bij je besteld!!

  BeantwoordenVerwijderen