maandag 23 juni 2014

Mijn Kleine Inspiratie Bron aan het woord.....

.......wilt u voor mij ook een poncho haken mam, alstublieft????? Ja, onze kinderen zeggen u tegen volwassenen. Verschil moet er wezen.

Dat wil ik wel kind, welke kleuren wil je graag? "Aaaalle kleuren van de regenboog, met paars en blauw en".....tja de regenboog heeft wel héél véél kleuren. En dan je kun je ook nog kiezen voor de pastel of de felle kleuren.
"Felle kleuren mam, het is toch zomer?!!! Okay, ik snap het."Ook 1 voor m'n pop!
Ja mevrouw, u wens is mijn bevel. Vrolijk en huppelend gaat ze naar der vader met het grote nieuws. En mama is weer zoet.


Als ie dan af is gaat ie dus ook niet meer uit. "Mag ik ook met m'n poncho slapen mam?" Ik vind hem zóóó móói. En zo blijft ze maar ratelen. Totdat ze eigenlijk met een goed idee komt, daarom heet ze ook m'n Kleine Inspiratie Bron. "Mam, u kunt er ook 1 voor R maken?" (der lievelings nichtje, ze zijn net zo oud, en kunnen het beregoed met elkaar vinden, heerlijk!)
"Dat is een goed idee hé mam, R vind het ook leuk, en handig voor als ze op de camping is". Waar denkt ze al niet over na? Doen we, welke kleurtjes? Tja, stomme vraag natuurlijk, ook áááálle kleuren van de regenboog máár......ook wit.

En mam is weer zoet, maar doet het met liefde, want R is ook mijn lievelings nichtje ;)


"Zal ik hem even aandoen voor de foto's mam?" Is goed meis, "weer op de trampo, dan doe ik net alsof ik vlieg", ik ben al blij dat ze zegt "dan doe ik net alsof...."ze dacht nl dat ze echt kon vliegen! Dat ze kunnen elfjes toch ook?!! Die fantasie...heerlijk hoor, mij inspireert ze, maar het kan ook héél gevaarlijk zijn. We hebben maar even goed uitgelegd wat echt is en een sprookje, dat begrijp je natuurlijk wel!

Ondertussen klimt ze op de trampoline en is m'n kleine show model.Neemt allerlei poses aan, voor we het weten hebben we een heus portfolio.  Het is heerlijk werken met zo'n Kleine Inspiratie Bron!!!


De poncho's zijn gehaakt met super Soft van de zeeman, ik heb ze gehaakt met haaknaald 4 en ik moet zeggen dat haakte heerlijk weg en ze zijn echt super zacht. Zeker een aanrader voor een kinder poncho. Het patroon is uit m'n blote koppie.

Greetzz MG
8 opmerkingen:

 1. Echt leuke poncho's!! heel mooi met al die kleurtjes, goede smaak heeft jouw dochter ;)

  Groetjes, Cato
  fluffytiger.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie poncho's heb je gemaakt zeg.
  Heel vrolijk met al die vrolijke leuke lieve kleurtjes.
  Daar gaan ze veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk en vrolijk!!
  Gezellig zo'n inspiratie bronnetje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke vrolijke blog, met ook nog eens zulke leuke foto's! Prachtig die ponchootjes, en die voor de pop is ook schattig. Dat ze er maar veel plezier van mogen hebben! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook zo'n bronnetje van inspiratie. Dan heb je tenminste altijd wat te doen... Knap dat je dat zomaar uit je hoofd maakt! Ze zijn heel mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk dat je op deze manier je creativiteit gebruiken kunt. Nu heb je een mooi doel en je weet dat het ook gebruikt wordt.
  Ze zien er super leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een productie. De poncho's zien er alle drie prachtig uit. Dat wordt extra genieten op de camping als ze allemaal in hun nieuwe poncho's zijn gehuld.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super gezellige poncho's!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen