maandag 27 januari 2014

Kiekeboe!

Het is nog lang geen Pasen, maar toch hebben we al geknutselt voor de Pasen.Van de een na jongste.....eerst driftig gekleurd, mama hielp met knippen, samen plakken met als resultaat...een Paasei met verrassing.Kuikentje Piep zit in het ei!!!M'n oudste zoon had wel een hele stoere kuiken in zijn ei.
Bat kuiken!M'n jongste dochter maakte er 2, een eigen gekleurde met een vrolijk kuikentje, Kiekeboe!!!En eentje met plaatjes van internet, en uiteraard koos ze voor een chocolade kuiken, ze is dol op chocola namelijk,kleine snoepert.

                                                      Greetzz MG en de kindjes.

6 opmerkingen:

 1. Wat zijn die leuk. Ook makkelijk te maken lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ja heel simpel om te maken, ei op het voorste gedeelte van de knijper plakken, kuikentje achter op de knijper plakken en tada!

   Verwijderen
 2. Wauw zeg. Weer een prachtig ideetje van jou om met die wasknijper te werken. Je moet er maar opkomen. Is een leuk idee om aan mijn dochter door te geven ( als dat oké is voor jou ) om te gebruiken op haar stage. Is met gehandicapte kinderen ts 7 en 12 jaar. Zullen het vast leuk vinden met die knijper. Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel.Is niet mijn idee hoor, ik vond het ook weer. Juist leuk om te maken, doen zou ik zeggen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooooo wat super leuk. Je kan niet vroeg genoeg beginnen. Heerlijk zo knutselen met de kids. Ziet er super leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met Sproet in huis is het logisch dat er meer Paasideeën in huis komen. Wat een leuk knutselidee voor de kinderen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen