dinsdag 15 oktober 2013

WINTER TASSEN

De tassen met de neon kleuren vallen ook erg in de smaak bij de jonge dames onder ons. Dat snap ik best wel, de kleuren combinatie is ook flitsend, door de basis kleur zwart te houden springen de felle kleuren zelf van je beeld van de computer of laptop.Zeker als ik de flits aan zet bij het maken van de foto's.......


....het valt dan ook voor de andere tassen niet mee om de tassen zo op de foto te krijgen dat de juiste kleur ook naar voren komt.

Zoals bij deze tas, de kleuren zijn in het echt veel helderder, frisser.

En dat geldt ook voor deze tas. Ik heb er een hartje in gehaakt...

...even van dicht bij, dan kunnen we de kleuren ook wat beter zien.Nog 1x met z'n allen!
Uiteraard zijn de tassen gevoerd met een verrassend stofje zoals jullie misschien al gezien hebben.

Op naar m'n volgende idee, als ik niet nog meer bestellingen krijg van tassen ;) Het is in ieder geval heerlijk weer om te haken toch?! Fijne dag Allemaal!

Greetzz MG


4 opmerkingen:

 1. Prachtige, fleurige tassen. Fotograferen met veel zwart blijft lastig. Toch is goed te zien dat het lekkere felle kleuren zijn. Logisch dat jonge meisjes dit prachtig vinden.

  Veel haakplezier met je volgende haakwerk, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je weer ijverig bezig geweest. Het resultaat is schitterend en wat leuk dat ze zo goed verkopen, dan blijft het leuk om er te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik zie nu dat ik het idee voor mijn tasje een beetje van jou heb 'afgekeken'..... Ik heb nl. net gister ook zoiets gebrouwen.... Wist niet dat het idee bij jou geboren was.....
  Kun je nagaan dat ik deze wel erg leuk vind!!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen