vrijdag 16 augustus 2013

Dahlia's

Als eerste wil ik m'n nieuwe blogvriendinnen van harte welkom heten, ik hoop dat jullie hier mogen genieten van m'n creaties en ideeën.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

                               DAHLIA'S


Ik ga een nieuwe pagina aanmaken en dat heeft alles te maken met Dahlia's. En dan hoor ik jullie al denken Dahlia's???
Jaha Dahlia's, ik ben dol op bloemen en  mijn heerlijke vent teelt deze bloem. Ik ben er super trots op hoe gedreven hij is in zijn vak. Ook omdat het best heel wat is in deze tijd, weet ie er toch het beste van te maken. Ik laat nu in dit bericht wat foto's zien en op de vaste pagina wil ik van knol tot bloem showen. Van het begin tot eind, van knol, stek, bloem en wat er met de bloemen gebeurd. Dat show ik niet in 1x, maar in fases daar het ontstaan van de bloem ook in fases gebeurd. Ik hoop dat jullie hier ook van mee kunnen en willen genieten, want er zijn zoveel verschillende, mooie  Dahlia's in zoveel verschillende kleuren.

Hier een veld met Dahlia's nog in de knop,
Hier komen de Dahlia's in bloei, en worden ze gesneden, op water gezet met chloortabletten om het water fris te houden, dan worden ze 's avonds door mijn man naar de veiling gebracht.Prachtig toch?
Dit zijn er nog maar een paar van wat ie teelt en verkoopt, ook heeft ie eigen Dahlia's gekweekt, die krijgen dan de naam van onze kinderen.
Dit was alvast een voor proefje, ik hoop dat jullie er ook van genoten hebben.

Tot gauw!
Greetzz MG

2 opmerkingen:

  1. Vroeger thuis hadden we dahlia's. Ik weet nog dat ik het leuk vond om te kijken hoe al die bloemblaadjes aan elkaar vast zaten...
    Wat een mooie kleuren hebben jullie dahlia's! Eigenlijk is het een hele mooie en sterke bloem!

    BeantwoordenVerwijderen