woensdag 31 juli 2013

Takkie Tekkel

In de tussentijd dat Jut en Jul gecreëerd werden, zat dochtertje lief, en dat is ze, naast me zich te verkneuteren aan het blauwe tekkeltje dat ook op het blog van Stip en Haak stond. Ah mam, die blauwe vind ik zóóóó lief!!! Mag ik die please???? Nou moet m'n meissie ook even geholpen worden in het ziekenhuis, even onder narcose en dat is best heel wat voor zo'n kleine meid, dat Takkie Tekkel daar bij moet zijn. Om haar te knuffelen, maar het alle belangrijkste,dat hij over haar waakt als zij slaapt. Mama is er als ze wakker wordt.
Dus tuurlijk mag jij dat blauwe hondje meissie.
Takkie Tekkel houdt m'n kleine meid nou al in de gaten, nu ze heerlijk buiten speelt op de trampo....Oh, hij wordt even afgeleid door de heerlijke geur van de roosjes, snufsnuf......


...... hij is alweer alert....waar gaat de kleine meid heen?....daar is ze, op de schommel. 

Wat een lieve waakhond die Takkie Tekkel, hij gaat zeker mee naar het ziekenhuis!!!

Fijne avond verder, Greetzz MG

Het patroontje van Takkie Tekkel is te vinden op http://stipenhaak.blogspot.nl/p/gratis-patronen_13.html             TAKKIE TEKKEL HEEFT ZIJN TAAK VOLBRACHT

Takkie Tekkel heeft inmiddels gewaakt over m'n meissie toen ze geholpen werd in het ziekenhuis.
Hij ging mee toen ze onder narcose ging, bleef bij der tijdens de ingreep, en was er toen ze wakker werd, en mama ook natuurlijk. Alles is goed gegaan. En Takkie Tekkel? Die blijft dicht bij der, ze zijn vrienden voor het leven en knuffelen er flink op los.Fijne dag verder Allemaal, Greetzz MG.

5 opmerkingen:

 1. Sterkte met je dochtertje in het ziekenhuis. Ik hoop dat het geen vervelende ingreep is en dat ze snel mag opknappen. Lief teckeltje, hij zal vast goed waken over haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Gerda, het is een kleine ingreep maar het moet toch even, en Takkie Tekkel is al helemaal haar vriendje, komt dus allemaal goed.

  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met je kleine meisje. Hopelijk loopt alles prima met de ingreep.
  Het mooie, lieve, blauwe hondje zal haar vast opvrolijken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat alles is goed gegaan met je kleine meid.
  Is ook wat waard.Lief zo met dat tekkeltje.
  Fijn weekend verder, Uttemetut

  BeantwoordenVerwijderen